De heilige graal van handel in opties Options

Een van mijn favoriete films was Indiana Jones and the Last Crusade. Misschien herinner je je die film met in de hoofdrollen Harrison Ford en Sean Connery op zoek naar de ‘Heilige Graal’ voordat de slechteriken hem in handen gaven.

Tegen het einde van de film proberen de schurken erachter te komen welke kelk de ware Heilige Graal is tussen de verschillende kelken. Het probleem was dat de echte Heilige Graal niet was ge�tiketteerd en als je uit de verkeerde beker dronk, zou je dood eindigen. De slechterik pakt een glimmende gouden beker en loopt binnen voor een longdrink, in de overtuiging dat dit de juiste beker moet zijn, maar helaas heeft hij zijn keuze niet verstandig gemaakt. Het veroudert 100 jaar in 30 seconden en verdort tot as.

Indiana Jones, aan de andere kant, kiest voor de meer bescheiden beker en drinkt uiteindelijk het ware water van de “Heilige Graal”. Uw beloning voor een verstandige keuze is het eeuwige leven. Uiteindelijk wint de goede man.

De reden dat ik een van mijn favoriete kinderfilms noem, is omdat ik sinds ik The Trading Profit begon, duizenden studenten heb geleerd dat de “heilige graal” van handelen consistentie is. Alle optiehandelaren zoeken naar een strategie die in alle marktomstandigheden werkt, gemakkelijk te beheren is, betrouwbare rendementen genereert en consistente resultaten oplevert. De My Put Writer Alert-service is ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen.
Sinds de start in oktober 2015 heeft de strategie meer dan 130 winstgevende transacties op rij opgeleverd, mede dankzij een speciale afstemmingstechniek die ik gebruik om verloren optietransacties te corrigeren.

Verrassend genoeg hebben we slechts ongeveer 13% van deze transacties aangepast en al deze aanpassingen resulteerden in winnaars. Deze aanpassingen genereerden zelfs meer geld dan de credits die werden ontvangen van de eerste paar operaties!

Het moeilijkste van deze ongelooflijke reeks van overwinningen is het vertellen aan mensen die nog nooit van ons hebben gehoord. We krijgen meteen een reactie die varieert van ongeloof tot shock. De meeste mensen denken dat het te mooi is om waar te zijn.

Als ik aan mijn put-writer-systeem denk, doet het me denken aan de Holy Grail-sc�ne uit de Indiana Jones-film. Strategie is precies waar iedereen naar op zoek is, maar het is de bescheiden optie die vaak over het hoofd wordt gezien. Het is geen flitsende, gecompliceerde show gericht op homeruns. Het is ook niet gebaseerd op mooie indicatoren of dubbel geheime software waar maar weinigen toegang toe hebben. In plaats daarvan is het een eenvoudige strategie die streeft naar realistische en constante winsten en die in slechts 20 minuten per week kan worden verhandeld.

Een veelgehoord bezwaar tegen het schrijven van puts is dat de risico/opbrengstverhouding te klein is. Het is meestal het antwoord van handelaren die op zoek zijn naar de geweldige homerun-strategie�n die in het begin werken, maar in de toekomst hun rekeningen wissen. Ze zien de macht om winst te maken en consequent kleine winsten over het hoofd. Het is meer dan een kleine vergissing…

Slim geld is gebaseerd op doorzettingsvermogen, en als het goed wordt gedaan, kan het verkopen van opties de heilige graal opleveren die zo belangrijk is voor succes op de lange termijn. Mis de Heilige Graal van de Handel niet, want je focus ligt op het vinden van het volgende glanzende glas. Kies verstandig en dan hoef je alleen nog maar je mok te dippen en te drinken.