Duik in het diepe met truien met V-hals

Wie zei dat truien alleen zijn om de avondkou af te weren! Met een trui met V-hals kom je niet alleen de winter door; je kunt het ook op een glamoureuze manier doen. De truc is om je garderobe aan te vullen met precies het juiste bureau.

Women Leopard Printed Sweater Animal Print Patchwork O-Neck Long Sleeve  Pullover Loose Sweaters Apricot Size S: Buy Online at Best Prices in  Pakistan | Daraz.pk

Voor officiële herenbijeenkomsten past een trui bedrukken goed bij een kiekeboe riem, een grijze broek en zwarte schoenen. Je kunt zelfs een vlinderdas en een modieus horloge op je arm laten schijnen. Voor vrouwen wordt het een beetje cheesy en het hangt af van de diepte van de V, of de halslijn moet worden geaccentueerd of niet. Het kan nooit kwaad om een ​​paar oorzakelijke knoppen open te houden, gewoon voor de haast.

Met deze Elan International-sweaters wordt kleurenpaletcombinatie urgent. Je kunt hem niet zomaar helemaal in blauw, zwart of wit hebben. Mix-and-match doet wonderen, vooral bij meisjes. Bij twijfel ga je nooit de fout in met zwart-wit of blauw-grijs.

Als je een casual top draagt, zorg er dan voor dat de trui met V-hals een halve mouw heeft en dat je arm strak genoeg is om die armband vast te houden. Sieraden zijn een urgente eigenschap en je kunt experimenteren met een ring of een neusknopje. Vrijetijdskleding voor mannen is echter beter af met wijde mouwen en alleen die tee-kraag die uitsteekt.

Als je een gespierd lichaam hebt, kun je een vest dragen dat wordt overreden door een strakke pasvorm door een trui met V-hals. Het zal goed gaan met jeans; vooral in briljante combo; zoals blauw en zwart of blauw en wit. Voor degenen die dapper willen zijn, is rood een signaalflare met zwart, vooral als er geen print op de Elan Clothing-sweater staat. Je kunt je hemdsmouwen met print ook instoppen en gelaagd met effen Elan-sweaters. De stropdas maakt het effect af met een streepje over grijze corduroys of broek. Nogmaals, de riem moet niet over elkaar heen liggen, maar rietdun.

Er zijn natuurlijk meer kansen voor meisjes die van vrijetijdskleding houden. Avontuurlijke meisjes kunnen een grote trui met V-hals combineren over een korte rok die net aan de afwerkingsrand eindigt. Dit geeft de indruk dat ze er niets onder draagt. Dat zou er natuurlijk vreemd uitzien zonder kniehoge laarzen en een modieuze clutch. Het is een rammelaar bij avondfeesten.

Ze kunnen er ook stijlvol uitzien met effen witte truien over een verrukkelijk zwart shirt en broek. Je haren los laten met een nette fedora pet bij zulke dameskleding zorgt wel voor opschudding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *