Hoe u de juiste sieraden kiest en draagt

Met de verschillende uitstapjes naar verschillende juweliers kan het zoeken naar dat perfecte sieraad een zware last zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn, als je weet wat je zoekt. Het kiezen van welke fijne sieraden je gaat dragen is niet anders dan het kiezen van een outfit. De sleutel is om op je smaak te vertrouwen en vast te houden aan je persoonlijke modestijl. Als u bijvoorbeeld een dierenliefhebber bent, kunt u kiezen uit talloze dierensieraden die op de markt verkrijgbaar zijn, van vogelsieraden, kattensieraden tot hondensieraden, dolfijnsieraden en zelfs paardensieraden.

Hoewel het af en toe geen kwaad kan om uit de doos te stappen en iets onconventioneels te proberen, zoals lichaamssieraden of mannensieraden, gewoon om wat pit toe te voegen. Maar wat belangrijk is, is dat de sieraden moeten passen bij de outfit die je draagt. Sieraden zijn de finishing touch van je totale look die je mode zal benadrukken.

De eerste stap is om te bepalen wat je wilt dat ze doen. Wil je dat het in het middelpunt van de belangstelling staat of gewoon om je te complimenteren? Een andere factor waarmee u rekening moet houden, is de gelegenheid waarvoor u het draagt. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor het evenement. Een sexy oversized choker is bijvoorbeeld misschien perfect voor een avondje uit, maar niet voor de directiekamer.

In tegenstelling tot kleding, is het niet nodig om bij slechts één ontwerper te blijven, ook al hebben de meeste mensen een favoriete ontwerper. In werkelijkheid is het niet nodig om je juwelendoos te vullen met designerstukken, er zijn veel prachtige stukken die niet zijn ondertekend, maar die zeker een fashionstatement zullen maken. Probeer door uw juwelendoos te klauteren, haal uw antieke juwelen, landgoedjuwelen, gouden juwelen, diamanten juwelen, evenals uw mode-sieraden en lichaamsjuwelen tevoorschijn. Het mixen en matchen van je oude stukken geeft het karakter en een beetje pit.

De prijs van het stuk moet ook worden overwogen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeven juwelen geen diamanten juwelen, zilveren sieraden, gouden juwelen of kostbare erfstukken zoals antieke juwelen, landgoedjuwelen, Hawaiiaanse juwelen of Italiaanse juwelen te zijn om als fijne stukken te worden beschouwd. Kostuumjuwelen, zowel gesigneerd als niet-ondertekend, is een voorbeeld van een fijn sieraad en toch is het betaalbaar. Veel juweliers verkopen kostuumjuwelen tegen een lage prijs en sommige gaan terug tot de jaren 1920. Het mooie van hen is dat je het kunt gebruiken, er moe van kunt worden, het kunt opbergen en toch waar voor je geld kunt krijgen.

De laatste en misschien wel de meest cruciale factor waarmee rekening moet worden gehouden, is de grootte en vorm van het stuk. In dit geval betekent groter niet noodzakelijkerwijs beter. Als je voor een groter stuk gaat als je gezicht klein is, kan dit eerder afleiden dan aantrekken. Het zou goed zijn om te experimenteren en erachter te komen wat het beste bij u past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.