Hoe u kunt verkopen aan uw klanten

Stelt u zich eens voor dat u op weg bent naar een fastfoodrestaurant. Er komt een kassier en je hebt een maaltijd besteld en hij zal je vertellen dat als je een grotere maaltijd wilt bestellen of een klein beetje extra voor slechts een paar cent, dan is het duidelijk dat je ermee instemt om die grotere maaltijd te nemen.

In slechts een paar seconden heeft de kassier een upsell gecreëerd. Hier heeft de kassier u meer verkocht dan u van plan was te kopen voordat u bij het restaurant aankwam. Dit is een heel eenvoudig voorbeeld waarbij de upsell precies werkt. Het gebruik van een upsell is een van de effectieve manieren om de producten te verkopen en helpt ook om uw winstpercentage te verhogen.

Upselling is een geweldige vaardigheid. Terwijl u de upselling doet, hoeft u niet opdringerig te zijn, maar tegelijkertijd moet u de klant goed overtuigen en aanmoedigen, zodat hij profiteert van de upsell die u doet.

Er zijn verschillende strategieën die de eigenaren kunnen gebruiken wanneer u upsell aan uw klanten wilt.

  • Oefen met uw medewerkers de vaardigheid van upselling.

Als u personeel heeft, moet u de upselling met hen oefenen. Stel wel duidelijke richtlijnen en doelstellingen voor upselling.

  • Bied een aantal verschillende niveaus van uw service en producten aan.

Een van de beste manieren is om uw klanten upsells aan te bieden door ook verschillende niveaus van diensten en producten aan te bieden. Wanneer u verschillende productniveaus heeft, zult u het heel gemakkelijk vinden om de producten aan uw klanten te verkopen.

  • Houd rekening met de behoeften van de klant.

-Ga ervan uit dat dit degene is die uw klant wil.

  • Begin bij upselling met het noemen van het voordeel van het product. .

-Leg uit waarom uw producten en diensten uniek zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *