Motorhelmen – de beste vriend van je hersenen

Het brein is een kritisch orgaan, dat veel effect heeft op de mens, een klein defect en de persoonlijkheid van de persoon verandert volledig. Als je op de weg stapt, zijn er veel kansen dat je gewond raakt en je hoofd gewond raakt. Je weet nooit of gevaar op de loer ligt om de volgende hoek of niet. Daarom is het altijd beter om een ​​systeemhelm te dragen en je hersenen te beschermen. Helmen werden uit de oude tijd gedragen, beginnend bij de krijgers, Vikingen en anderen. De hele schijnwerpers bij het dragen van motorhelmen werd echter tot stand gebracht na het fatale ongeval van Lawrence van Arabië, die een coma van zes dagen had geleden voordat ze stierven. Het dragen van helm werd in bijna elk land verplicht gemaakt, maar het kan worden gevonden dat sommige staten in hetzelfde land niet de dwang van het dragen van helm hebben, maar de andere staten hebben de dwang.

De componenten van een helm zijn echt heel eenvoudig, het heeft een dunne maar harde buitenste bedekking die meestal bestaat uit een polycarbonaatplastic of glasvezel en een dikke binnencoating die een polystyreen of polypropyleenschuimkussentjes bevat. Elke motorhelmen zijn zo ontworpen dat ze zijn ontworpen om bijna de hele impact van de val te nemen en af ​​te breken, zodat de energie van de val de rijder niet beïnvloedt. De buitenste laag van de motorhelmen is zodanig ontworpen dat het de penetratie in het hoofd van de ruiter voorkomt en deze doorboort en ook om te werken als een ondersteuning van het binnenste schuim van de helm zodat de binnenste laag niet wordt gedisfigureerd of iets . De binnenste laag is dat het tijdens de herfst fungeert als een dempingsmateriaal en om de drager comfort te geven.

Er zijn drie vooral bekende basisvormen van motorhelmen die ze zijn; Volledige helm, off-road of motoriekte, modulair of flip-up, open gezichten, halve helm. Volledige helmen zijn het type helm, dat een algemene bescherming voor het hoofd biedt. De off-road helmen zijn de helmen, die een langwerpige kin hebben, en vicaris, die ruimte geeft voor de drager. Modulaire helmen zien er technisch gezien uit als een volledig gezichtshelm, maar het kaakgedeelte samen met de voorkant kan worden verplaatst om het een open helm van een open gezicht te geven. De open helmen bieden bescherming aan de achterkant, zijkanten en de bovenkant van het hoofd en waardoor het voorste gedeelte open blijft. De halve helm is de helm die van de eerste wordt gedragen, van de introductie, tegenwoordig wordt het gebruikt voor fietsreizigers. Er zijn ook modieuze helmen beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *