Verander je slaapkamer in een vredig toevluchtsoord

Je slaapkamer moet een stijlvolle en rustige kamer zijn om je te helpen ontspannen en op te laden. Het zou de ultieme ontsnapping moeten zijn om u te helpen ontspannen van de stress van de dag.
De sleutel tot het creëren van een geweldige slaapkamer is om na te denken over welke items je het gelukkigst maken en het grootste gevoel van rust en vrede produceren, zoals slaapkamer plant. Zijn het chenillestoffen, geurkaarsen, donzige kussens of romantische raamdecoratie? Wat het ook is, uw slaapkamer is uw ruimte en moet dienovereenkomstig worden ingericht.
Het grootste meubelstuk in uw kamer moet een comfortabel bed zijn. Selecteer vervolgens nachtkastjes die de juiste hoogte hebben om vanuit het bed te reiken. Overweeg voor je tv een mooi meubel aan te schaffen, zoals een kast om het apparaat en de bijbehorende onderdelen in te verbergen. Als uw slaapkamer voldoende ruimte heeft voor een zithoek, kies dan een comfortabele stoel en poef of een chaise longue die u zal verleiden om op te krullen, te ontspannen en een goed boek te lezen.
Hier zijn nog een paar tips om je op weg te helpen bij het creëren van je vredige toevluchtsoord:
* Voeg luxe beddengoed toe aan uw bed in een kleur die uw ziel kalmeert. Goudtinten zoals camel, honing en butterscotch worden als warme kleuren beschouwd. Lavendel, blauw en een paar tinten groen worden als koeler en geruststellender beschouwd. Materiaalkwaliteit en stijl zijn net zo belangrijk als de kleur bij het kiezen van beddengoed voor uw bed.
Kies lakens met een draadtelling van minimaal 200 of 300-400 voor luxe kwaliteit. Het aantal draden is het aantal draden dat in één vierkante inch stof is geweven. Hoe hoger het aantal draden, hoe gladder en zachter de vellen zullen zijn.

Als uw slaapkamer hardhouten vloeren heeft, leg dan een pluche vloerkleed neer om uw voeten te troosten en te dempen.
* Plaats pluizige kussens in verschillende maten, stijlen en texturen op je bed voor een uitnodigend gevoel.
* Gooi in de koudere maanden een zachte en gezellige deken van chenille op je bed in een warme kleur die past bij de inrichting van je kamer. Gebruik in de warmere maanden een katoenen matelassé deken in linnen of ivoorkleuren.
* Als je een kleinere slaapkamer hebt, plaats dan een grote hangende spiegel boven een dressoir om de kamer groter te laten lijken. Spiegels helpen om een ​​intieme sfeer te creëren door licht te reflecteren.
* Verander de lampenkap op uw lampen in een rustgevende kleur zoals goud of in een zachte kleur die bij uw kamer past.
* Ruim je nachtkastje op. Versier je nachtkastje met een romantische lamp, een kleine vaas met bloemen, een rustgevende geurkaars van lavendel en misschien een foto of twee. Plaats alle boeken en tijdschriften in de lades van het nachtkastje of in een decoratieve mand naast het bed.
*Als je extra opbergruimte nodig hebt voor dekbedden en andere omvangrijke spullen, koop dan een betaalbare rieten koffer en plaats deze aan het voeteneinde van het bed of op een andere geschikte plek.
* Om buiten naar binnen te halen, zet u een levende potplant zoals een aspergevaren of een wandelende jood op een decoratieve plantenstandaard bij een raam. Als een levende plant niet praktisch is, kies dan voor een of twee zijden planten, die overal verkrijgbaar zijn op internet en/of in handwerk- en decoratiewinkels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *