Vrachtwagenchauffeurs – Hoe kan chauffeurslease uw bedrijf ten goede komen?

Doet u uw eigen juridische werk, uw eigen boekhouding of verricht u operaties aan uzelf of uw naasten? Waarom zou u dan proberen om een ​​van de belangrijkste kosten van uw bedrijf te beheren: transport.

Het uitbesteden van het inhuren, behouden en trainen van uw transportafdeling heeft bewezen de productiviteit te verhogen en de totale kosten te verlagen.

Door dit arbeidsintensieve deel van uw operatie uit te besteden, kunt u zich concentreren op uw kerncompetentie, terwijl transportprofessionals programma’s voorstellen en maken, plannen implementeren en de hele operatie met betrekking tot transport en logistiek met succes uitvoeren.

Dit vergroot uw vermogen om hoogwaardige chauffeurs en management aan te nemen, vermindert ongewenst verloop en verhoogt de productiviteit en efficiëntie, terwijl u de traditioneel met transport geassocieerde kosten verlaagt. Door de diensten van transportprofessionals uit te besteden, kunt u een onderdeel van uw bedrijf creëren dat net zo professioneel is als de producten en diensten waarop u uw reputatie heeft opgebouwd.

Er zijn veel vragen die onbeantwoord blijven over chauffeursleasemaatschappijen, ook wel chauffeursbureaus, PEO’s (Beroepsberoepsorganisaties), uitzendbureau vrachtwagenchauffeu, transportmanagementbedrijven, enz. genoemd. Ik zal proberen enkele van de belangrijkste vragen te beantwoorden die mogelijk Denk eraan als u overweegt uw transportafdeling uit te besteden of zelfs als u op zoek bent naar een baan bij een leasemaatschappij voor chauffeurs. Oké, hier gaat…

1) Wat is “Driver Leasing”?

Chauffeursleasing is de praktijk om uw voertuigen te laten besturen door professionele vrachtwagenchauffeurs die niet bij u in dienst zijn, maar handelen alsof ze dat wel zijn. Het is een gespecialiseerde vorm van Contractarbeid.

2) Hoe werkt de salarisadministratie?

Uw bedrijf gaat een gezamenlijke relatie aan met de leasemaatschappij voor chauffeurs die is ontworpen om u in staat te stellen te groeien en uw bedrijf te runnen, terwijl de leasemaatschappij voor chauffeurs arbeidsgerelateerde kwesties beheert. Alle medewerkers staan ​​op de loonlijst van de leasemaatschappij voor chauffeurs en zijn verantwoordelijk voor alle elementen van loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en rapportages. U krijgt wekelijks een factuur van de leasemaatschappij voor chauffeurs, en zij zouden praktisch al het andere moeten regelen!

3) Versturen autoleasemaatschappijen ‘s nachts?

Sommige chauffeurslease- of transportbeheerbedrijven hebben een 24-uurs verzendingscentrum om de transport- en logistieke supervisors te ondersteunen. U wilt een bedrijf zoeken dat dit soort service biedt voor het geval u midden in de nacht chauffeurs heeft of als u late diensten draait.

4) Wat als ons bedrijf al een gevestigde vloot van chauffeurs heeft?

Sommige leasemaatschappijen voor chauffeurs nemen uw hele transportafdeling over als u dat zoekt. Voor klanten die besluiten dat ze zich liever op hun primaire activiteiten willen concentreren, helpen sommige leasemaatschappijen voor chauffeurs u graag om uw transportafdeling uit te besteden, terwijl ze toch de mogelijkheid hebben om de transportafdeling op afstand te houden. Een chauffeurleasemaatschappij stelt voor u best een programma op maat samen op basis van een zorgvuldige analyse van uw noden en wensen. U wilt geen zaken doen met een bedrijf dat niet wil horen wat uw wensen zijn.

5) Hoe groot moet mijn bedrijf zijn om het de moeite waard te maken?

Zelfs als u slechts één vrachtwagen bestuurt, kunt u profiteren van Driver Leasing.

6) Ons bedrijf huurt zijn eigen chauffeurs in. Waarom zouden we moeten veranderen?

Sommige leasemaatschappijen voor chauffeurs hebben Human Resource-afdelingen die deskundig zijn in het inhuren van professionele chauffeurs, het uitvoeren van antecedentenonderzoeken, het uitvoeren van motorvoertuigrapporten, het uitvoeren van fysieke tests vóór indiensttreding en het uitvoeren van doorlopende programma’s op maat die zijn ontworpen om de winstgevendheid van het bedrijf te vergroten. U moet samenwerken met een bedrijf dat dit allemaal voor u kan doen.

7) Hoe kan chauffeurslease mij geld besparen?

Er zijn veel manieren om de kosteneffectiviteit van het runnen van een bedrijf te verbeteren. Een van de minst begrepen is de waarde van het hebben van externe experts die diensten verlenen waar noch jij noch je personeel ervaring mee hebben. Je tijd kan beter worden besteed aan het beheren van die gebieden waarin je gespecialiseerd bent.

8) Lossen leaserijders onze papierwerkproblemen op?

Sommige leasemaatschappijen voor chauffeurs zullen u helpen bij het opzetten en creëren van nieuwe en efficiënte systemen, evenals het aanpassen en aanpassen van uw huidige systemen om precies te presteren zoals u het nodig heeft om het overweldigende gevoel te elimineren dat overmatig papierwerk kan creëren. Sommige bedrijven bieden deze service niet aan.

9) Wat gebeurt er als een chauffeur een aanvraag voor werkloosheids- of werknemerscompensatie indient?

Werkloosheids- en werknemerscompensatieclaims worden de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij voor chauffeurs, aangezien de werknemers bij hen in dienst zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *